ČTYŘKOLKY TRADIČNĚ V NASAVRKÁCH

29.11.2016 10:29
I v letošním roce pokračovala tradiční spolupráce skvělých parťáků-čtyřkolkářů z Chrasti při zajištění organizace závodů, které pořádá Honza Rýdlo. V minulých letech to byl doprovod běžců lidového běhu i půlmaratónu vedeného pietním územím Ležáky, jako veteránské MČR, nebo cross-country v rámci mezinárodní Ceny Nasavrk. Tento závod loňským 41. ročníkem skončil, v letošním roce přijeli do Nasavrk mladí cyklisté na horských kolech v rámci veřejného závodu Malé ceny Nasavrk MTB a hlavně finálového závodu “Hledá se vítěz”, jehož čtvrtý ročník probíhal pod patronátem olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého. Závod se skvělou atmosférou, účastí Jarmily Kratochílové a Jana Smolíka v roli startérů i Létajících chlapců na kolech BMX podtrhla i výborná organizace, kterou doplňovaly čtyřkolky jako doprovod před i v závěru závodu každé kategorie.
Rád bych touto formou chlapcům z Chrasti poděkoval a těším se na další vzájemnou spolupráci při Memoriálu Honzy Kašpara v roce 2017. S přáním hlavně dobrého zdraví Vás všech a se spoustou najetých km
 
Honza Rýdlo, JR RUNNING SPORT-intersport
I v letošním roce pokračovala tradiční spolupráce skvělých parťáků-čtyřkolkářů z Chrasti při zajištění organizace závodů, které pořádá Honza Rýdlo.
 
V minulých letech to byl doprovod běžců lidového běhu i půlmaratónu vedeného pietním územím Ležáky, jako veteránské MČR, nebo cross-country v rámci mezinárodní Ceny Nasavrk. Tento závod loňským 41. ročníkem skončil, v letošním roce přijeli do Nasavrk mladí cyklisté na horských kolech v rámci veřejného závodu Malé ceny Nasavrk MTB a hlavně finálového závodu “Hledá se vítěz”, jehož čtvrtý ročník probíhal pod patronátem olympijského vítěze Jaroslava Kulhavého. Závod se skvělou atmosférou, účastí Jarmily Kratochílové a Jana Smolíka v roli startérů i Létajících chlapců na kolech BMX podtrhla i výborná organizace, kterou doplňovaly čtyřkolky jako doprovod před i v závěru závodu každé kategorie.
 
Rád bych touto formou chlapcům z Chrasti poděkoval a těším se na další vzájemnou spolupráci při Memoriálu Honzy Kašpara v roce 2017. S přáním hlavně dobrého zdraví Vás všech a se spoustou najetých km
 
Honza Rýdlo
JR RUNNING SPORT-intersport